Unibedin kehittämä Caratia Erg -joustinpatjamallisto nostaa nukkumismukavuuden uudelle tasolle

Unibedin kehittämä Caratia Erg -joustinpatjamallisto nostaa nukkumismukavuuden uudelle tasolle

Uusi joustinpatja syntyi halusta tarjota jokaiselle nukkujalle optimaalinen uniergonomia eli oikeanlainen, tukirankaa ja lihaksistoa tukeva nukkuma-asento.

Unibed on tuonut markkinoille uuden, nukkumisergonomian näkökulmasta ihanteellisen Caratia Erg -joustinpatjan. Joustinpatja kuuluu vakiovarusteena vastikään lanseerattuun Caratia Lux -sänkymalliin, joka on osa Caratia-moottorisänkymallistoa.

Caratia Erg -joustinpatja on kehitetty Unibedin unihyvinvointitiimissä fysioterapeutti Juha Mäntylän johdolla. Unihyvinvointitiimiin kuuluvat myös uniasiantuntija, unihäiriöihin erikoistunut neurologian erikoislääkäri, sairaanhoitaja, asiakaspalvelun vastuuhenkilö sekä visuaalisen puolen asiantuntija.

Mäntylällä on pitkä, lähes 15 vuoden kokemus oikean nukkumisergonomian opastamisessa asiakkaille.

– Olemme halunneet kehittää joustinpatjan, jolla saataisiin yksilöllisesti jokaiselle nukkujalle mahdollisimman hyvä nukkumisergonomia eli oikeanlainen, tukirankaa ja lihaksistoa tukeva nukkumisasento. Markkinoiden tarjonta tässä suhteessa on ollut epäselvä, ja siinä on kehitettävää.

Unibed on halunnut tehdä oikeanlaisen joustinpatjan valinnan helpoksi.

– Olemme löytäneet asiaan perehtymällä mielestämme erinomaisia ratkaisuja. Kehitystyömme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen, tuhansiin asiakastapaamisiin ja haluun tarjota parasta mahdollista ratkaisua unihyvinvoinnin lisäämiseksi, Mäntylä sanoo.

– Meillä on erinomaiset työkalut sen etsimiseen: meiltä löytyy erityisen laaja mahdollisuus sovittaa ammattilaisen kanssa erilaisia patjatyyppejä ja havainnollistaa konkreettisesti asiakkaalle oikean ergonomisen nukkumisasennon löytäminen. Tämän perusteella voidaan valmistaa nukkujalle yksilöllisesti sopiva vuode.

Optimaalisessa nukkuma-asennossa sänky tukee tukirankaa ja lihaksistoa oikein, jolloin keho pääsee palautumaan päivän rasituksesta.

Korkea Erg-jousitus ja runsaat pehmusteet viimeistelevät mukavuuden

Caratia Erg -joustinpatjan yhtenä erikoisuutena on mahdollisuus hartiakevennykseen, jolla tarkoitetaan sitä, että hartian kohdalle tulevien jousien myötäilevyys voidaan säätää yksilöllisesti nukkujan mukaan.

– Esimerkiksi jos ihmisellä on kylkiasennossa nukkuessa esiintynyt paineen tunnetta hartioiden kohdalla, sitä voidaan merkittävästi vähentää tällä joustinpatjaratkaisulla. Laadukkaalla joustosälepohjalla voimme säätää asiakkaalle tarvittaessa myös vaikkapa ristiselän tuen, Juha Mäntylä huomauttaa.

Unibedillä on oma nukkumisergonomiakartoituksensa, jonka avulla myymälässä saadaan sovitettua juuri sopivat patjan kevennykset kullekin nukkujalle. 

Erg-patjasta tekee ainutlaatuisen myös sen tukevasti mutta mukavasti myötäilevä erikoiskorkea pussijousitus ja herkästi toimiva pintajousitus. Runsaat pehmusteet viimeistelevät maksimaalisen mukavuuden tunteen yhdessä petauspatjan ja huippuluokan joustosälepohjan kanssa.

Unibedin Caratia Lux -moottorisängyn näkyvin ominaispiirre on viisi senttimetriä tavallista paksumpi Erg-joustinpatja.

Varusteet ja jousitus oman maun mukaan

Unibedin Caratia-moottorisänkymallistoon kuuluu kolme erilaista sänkyvaihtoehtoa. Kaikissa kolmessa mallissa ensimmäisenä jousikertana on korkealaatuinen joustosälepohja, jossa on hartia- ja lantiolinjan portaaton säätö. 

Caratia Duo -vuoteessa on joustosälepohjan lisäksi joustinpatjassa herkästi toimiva, erillispakattu pussijousitus. Ergo ja Lux -sängyissä puolestaan on joustosälepohjan päällä kaksinkertainen jousitus. Näissä malleissa on erillispakattujen pussijousien lisäksi herkkä pintajousitus. Lux-mallissa on vielä lisäksi erityisen muhkeat pehmusteet, jotka tuovat lisämukavuutta vuoteeseen.

Spesiaalipatjan lisäksi Caratia Lux -moottorisängyn varustelistaus on kattava alkaen monipuolisista säätömahdollisuuksista ja hierontatoiminnoista aina USB-liitäntöihin ja liiketunnistimella toimivaan sängynalusvaloon saakka. Muiden Unibed-vuoteiden tapaan asiakas voi valita laajasta valikoimasta mieleisensä verhoilukankaat ja jalkasarjat myös Caratia-malliston sänkyihin.

Caratia Lux -moottorisängyn liki äänetöntä moottoria ohjataan näytöllisellä kaukosäätimellä tai puhelinsovelluksella.

Unibed auttaa asiakastaan löytämään yksilöllisen, ergonomisesti optimaalisen nukkumisratkaisun. Ovatpa asiakkaan fyysiset ominaisuudet, ryhti ja vartalotyyppi millaiset tahansa, Unibedin Caratia-moottorisänkymallistosta löytyy ergonomisesti ja visuaalisesti paras mahdollinen sänky jokaiselle nukkujalle.

Puhelimet, tabletit ja älykellot voi kätevästi ladata moottorisänkyyn integroiduista USB-pistokkeista.

Unibed Caratia -moottorisänkymallisto maksimoi uniergonomiaa ja mukavuutta

Caratia Lux moottorisänky

Unibed Caratia Lux -moottorisänky
 • Alustan jäykkyyden säätömahdollisuus hartia- ja lantiolinjojen kohdalla
 • Kolminkertainen laadukas jousitus erikoispitkillä jousilla ja muhkeilla pehmusteilla (sisältää Erg-joustinpatjan)
 • Näytöllinen, langaton säädin. Monipuoliset, portaattomat säätömahdollisuudet.
 • Ajastimella valittavat hierontatoiminnot pintaverenkierron elvyttämiseksi ja lihasjännityksen vähentämiseksi. Säädetään erikseen selkä- ja jalkaosalle.
 • USB-liitännät kahdelle laturille sänkyä kohden
 • Sängynalusvalo liiketunnistimella ja kaukosäätimellä
 • Älylaitteiden/kaukosäätimen säilytyspussi
 • Laadukkaat ja laajat kangasvaihtoehdot

Caratia Ergo

Unibed Caratia Ergo -moottorisänky
 • Alustan jäykkyyden säätömahdollisuus hartia- ja lantiolinjojen kohdalla
 • Kolminkertainen laadukas jousitus
 • Langaton säädin, monipuoliset, portaattomat säätömahdollisuudet
 • Sängynalusvalo kaukosäätimellä
 • Laadukkaat ja laajat kangasvaihtoehdot

Caratia Duo

Unibed Caratia Duo -moottorisänky
 • Alustan jäykkyyden säätömahdollisuus hartia- ja lantiolinjojen kohdalla
 • Kaksinkertainen laadukas jousitus
 • Langallinen säädin
 • Laadukkaat kangasvaihtoehdot

Caratia Lux -sängyn varusteet ovat saatavilla lisävarusteina myös Ergo- ja Duo-malleihin.

Unibed Caratia -moottorisänkymalliston löydät liikkeistämme Oulusta ja Helsingistä sekä verkkokaupasta

Kun etsit ergonomista ja taatusti laadukasta, tarkkaan suunniteltua ja toteutettua moottorisänkyä parantamaan hyvinvointia ja jaksamista, on Unibed oikea valinta. Tutustu Unibedin laajaan ja kokonaisvaltaiseen moottorisänkymallistoon linkistä alapuolelta.

Jaa julkaisu ystävälle:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Sosiaalinen media

Uusimmat artikkelit

Tilaa julkaisut sähköpostiin

Liity hyvinvoijien joukkoon

Asiakkaamme suosittelevat näitä tuotteita.

KATSO VIDEO JA TUTUSTU
SUOMESSA KÄSITYÖNÄ 
VALMISTETTUUN MOOTTORIVUOTEESEEN

FYSIOTERAPEUTTI JUHA MÄNTYLÄ
 ESITTELEE CARATIA MOOTTORISÄNGYN

Katso video
UNIBED UNIASIANTUNTIJAT

Uniergonomia artikkelit

ASIAKASTILI
Toivelista
Kirjaudu sisään
Luo kanta-asiakatili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Salasanan palautus

Hukkasitko salasanan? Syötä käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi linkin salasanan palauttamista varten.

OSTOSKORI 0

ÄSKETTÄIN KATSOTUT 0

Lisättiin toivelistalle! NÄYTÄ TOIVELISTA