Nuk­ku­mis­er­go­no­miaan eri­kois­tu­nut Unibed tukee pa­raur­hei­li­jaa mat­kal­la kohti suurta unelmaa – ”A­sian­tun­ti­jat tie­tä­vät, mitä tekevät ja mistä pu­hu­vat”

Vakava loukkaantuminen ratsastusonnettomuudessa muutti oululaisen Laura Kangasniemen unelmia. Unibed tukee nuorta pararatsastajaa tämän matkalla kohti uutta, suurta tavoitetta: Pariisin paralympialaisia.

Pararatsastaja Laura Kangasniemi tähtää kesän 2024 Pariisin paralympialaisiin hevosensa Goldprinsin (”Prinssi”) kanssa. Tulevat kilpailukaudet rakentuvat tätä tavoitetta ajatellen.

Oululainen, 22-vuotias Laura Kangasniemi on iloinen ja sinnikäs, ammattimaisesti kouluratsastusta harjoitteleva paraurheilija. Hänellä on keväällä 2017 tapahtuneesta vakavasta ratsastusonnettomuudesta johtuva aivovamma ja kehon puoliero. Hän kärsii myös jatkuvista selkäkivuista.

Kangasniemen kehon oikea puoli halvaantui onnettomuudessa, ja nuori nainen opetteli uudestaan kävelemään. Elämä ja unelmat muuttuivat loukkaantumisen myötä, mutta halu palata hevosten pariin oli suuri.

“Vammautuminen rajoittaa elämääni, mutta ei estä unelmien tavoittelua”, hän toteaa.

Laura Kangasniemi valitsi Unibedin yhteistyökumppanikseen suomalaisuuden ja oululaisuuden, mutta myös arvomaailmojen yhteensopivuuden vuoksi. Unibedin fysioterapeutti Juha Mäntylä näyttää Kangasniemelle, mikä on oikeanlaisen nukkuma-asennon merkitys selkärangan ja sen hermotuksen kannalta.

Sinnikäs vaikeuksien voittaja ansaitsee hyvät unet

Oululainen Unibed tekee Laura Kangasniemen kanssa yhteistyötä varmistaakseen hänelle hyvän levon, unen ja palautumisen.

“Olemme perehtyneet Lauran tukirankaperäisiin haasteisiin ja löytäneet hänelle fysioterapeuttimme avulla sopivan sängyn, jossa hänen nukkumisensa ja palautumisensa olisi mahdollisimman hyvää”, Unibedin Sami Pikkuaho kertoo.

“Halusimme lähteä tukemaan Lauraa, koska arvostamme sitä, että hän on sinnikäs,  pystynyt voittamaan suuret vaikeudet ja lähtenyt tällä tavalla jatkamaan aiempaa harrastustaan.”

Pararatsastaja Laura Kangasniemi löysi Unibedin fysioterapeutti, uniergonomia-asiantuntija Juha Mäntylän avulla itselleen sopivan vuoteen. Kangasniemen valinta oli moottorisänky.

Rentoa ja ystävällistä palvelua

Nuori ratsastaja kertoo sängynvalintatilanteen Unibedillä olleen miellyttävä:

“Palvelu oli rentoa ja ystävällistä. Tuli olo, että toiminta on ammattimaista ja asiantuntijat tietävät, mitä tekevät ja mistä puhuvat. Mitään ei jäänyt arvailujen varaan: jos joku patja olikin parempi kuin joku toinen, sain selvyyden siihen, miksi näin oli.”

Unella ja levolla on tosi iso merkitys urheilijalle, ja aivovamman vuoksi Kangasniemelle uni on erityisen tärkeää, jotta aivot saavat levätä. Uusi sänky saapuu omistajalleen lähiviikkoina.

“Olen reissun päällä nukkunut erilaisissa sängyissä, ja selkä on aina reissujen jälkeen kipeämpi. Kiva mennä sitten kotiin, kun on uusi sänky ja pääsen hyvään sänkyyn nukkumaan”, hän hymyilee.

Laura Kangasniemi kiittelee Unibedin asiakaspalvelua ja asiantuntijuutta. Hän odottelee uutta sänkyään hyvillä mielin.

Jaa julkaisu ystävälle:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Sosiaalinen media

Uusimmat artikkelit

Tilaa julkaisut sähköpostiin

Liity hyvinvoijien joukkoon

Asiakkaamme suosittelevat näitä tuotteita.

KATSO VIDEO JA TUTUSTU
SUOMESSA KÄSITYÖNÄ 
VALMISTETTUUN MOOTTORIVUOTEESEEN

FYSIOTERAPEUTTI JUHA MÄNTYLÄ
 ESITTELEE CARATIA MOOTTORISÄNGYN

Katso video
UNIBED UNIASIANTUNTIJAT

Uniergonomia artikkelit

ASIAKASTILI
Toivelista
Kirjaudu sisään
Luo kanta-asiakatili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Salasanan palautus

Hukkasitko salasanan? Syötä käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi linkin salasanan palauttamista varten.

OSTOSKORI 0

ÄSKETTÄIN KATSOTUT 0

Lisättiin toivelistalle! NÄYTÄ TOIVELISTA