Sängyn sydän on hyvä patja – Unibedin laadukkailla joustinpatjoilla ja petauspatjoilla vanha sänky saa uuden elämän

Aikansa eläneellä tai muuten huonolla patjalla nukkumisesta voi seurata vakavia terveysongelmia. Univaikeudet lisääntyvät, nukahtaminen hankaloituu ja erilaiset säryt vaivaavat. Patjan vaihto on satsaus omaan hyvinvointiin. Unibedin korkealuokkaisilla patjoilla ja petauspatjoilla uusiutuu niin tavallinen vuode kuin vanha moottorisänkykin.

Unibedin fysioterapeutti Juha Mäntylä on hakenut kullekin asiakkaille sopivinta yksilöllistä nukkumisratkaisua jo yli 15 vuoden ajan. Asiakkaan ei tarvitse tietää tullessaan, mikä joustinpatja ja petauspatja sopisi omaan käyttöön parhaiten. Asiantuntevalla opastuksella ja sovittamisella se löytyy lopulta helposti.

Laadukkaan sängyn ydin on hyvä patja. Itse sänky voi kestää käytössä vaikka koko elämän, vain patjat kaipaavat uusimista aika ajoin. Korkealuokkaisen, omalle vartalolle sopivan patjan tunnistaa heti, kun sen päälle asettuu.

”Se on ergonominen, tukeva mutta joustava”, tiivistää Unibedin uniasiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylä.

Patjan tulee kannatella kehoa kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin saakka. Hyvän tuen ansiosta keho pystyy rentoutumaan ja laskeutumaan rauhassa uneen. Mikäli entiset patjat ovat tulleet jo tiensä päähän, ne eivät kykene tarjoamaan vartalolle enää sitä tukea, minkä ihminen tarvitsisi. Huono makuualusta voi johtaa erilaisiin särkyihin, levottomiin öihin tai nukahtamisvaikeuksiin. Patjojen uudistus antaa vanhalle vuoteelle ja parhaassa tapauksessa myös nukkujalle, jälleen uuden elämän.

”Jos moottorisänky on varustettu irtonaisilla patjoilla, sängyn voi uudistaa helposti ilman että koko kokonaisuutta täytyy vaihtaa. Sama koskee sänkyä, jossa on erillinen runko. Riittää, kun uusimme pelkät patjat”, Juha Mäntylä huomauttaa.

Asiantuntijan opastuksella jokainen voi löytää itselle parhaiten sopivan patjan

Unibedin patjamallistosta jokainen nukkuja löytää itselleen parhaan vaihtoehdon. Suosittu, erillispakatulla pussijousituksella vahvistettu Gold-joustinpatja edustaa tukevaa patjamallistoa, jonka hinta-laatusuhde on ylivoimainen moneen muuhun markkinoilla olevaan patjamalliin verrattuna. Caratia Erg -patjojen jousisto taas on jaettu kahteen erilliseen vyöhykkeeseen. Herkkä pintajousi mukautuu nukkujan vartaloon ja liikkeisiin. Caratia Erg takaa maksimaalisen joustavuuden ja mukavuuden. Astetta jämäkämpää tuntumaa hakevalle erinomainen vaihtoehto on ergonominen Diamond Pro -patja. Se on varustettu kolminkertaisella jousituksella ja napakalla rakenteella.

”Kun meille saapuu ostoksille, patjoista tai niiden sopivuudesta ei tarvitse tietää yhtään mitään. On meidän työmme etsiä asiakkaalle parhaiten sopiva patja. Alkukartoituksen ja kokeilun myötä pystymme löytämään jokaiselle keholle parhaan vaihtoehdon patjaa ja petauspatjaa myöten. Myös parisängyt voidaan toteuttaa kummankin osapuolen yksilöllisen tarpeen mukaan”, Juha Mäntylä kertoo.

Unibedin käsityönä valmistetut, kotimaiset vuoteet ja patjat kestävät käytössä jopa useita vuosikymmeniä. Kaikkien Unibedin patjamallistojen jousitukselle myönnetään 25 vuoden takuu.

Unibed Gold joustinpatja: Laadukas erillispakattu pussijousitus yhdessä kerroksessa, hengittävät pehmusteet. Jousiston jäykkyys ja verhoilukangas valittavissa yksilöllisesti. Joustinpatjan hinta alkaen 1447 €, petauspatja 692 € (8cm).
Unibed Diamond Pro joustinpatja: Kolminkertainen korkea erillispakattu pussijousitus, hengittävät pehmusteet. Jousiston jäykkyys ja verhoilukangas valittavissa yksilöllisesti. Joustinpatjan hinta alkaen 2044 €, petauspatja 746 € (8cm).
Unibed Caratia Lux Erg joustinpatja: Laadukas erillispakattu korkea pussijousitus kahdessa kerroksessa, erikoisherkkä pintajousitus vyöhykkeillä, hengittävät pehmusteet. Jousiston jäykkyys ja verhoilukangas valittavissa yksilöllisesti. Saatavana myös vyöhykkeettömänä. Joustinpatjan hinta alkaen 2141 €, petauspatja 692 € (8cm)

Vuode joka kestää vuosikymmeniä – laadukas patja maksaa itsensä takaisin

Kolmasosa koko elämästämme kuluu vuoteessa maaten. Nuo vuodet näkyvät aikaa myöten kehossamme ja terveydessämme. Unibedin patjat antavat mielen ja vartalon todella levätä päivän rasituksista. Lihasjumit, niska- ja selkäsäryt, jopa hengitysvaikeudet helpottuvat. Laatupatjalla saa ylivoimaisesti parhaat unet. Jos siis vanha patja on vuosien myötä painunut ja väsähtänyt käytössä, on uudistuksen aika. Patjan uusimisen yhteydessä myös päälle asetettava petauspatja vaihdetaan mukavampaan vaihtoehtoon.

”Patjaostoksilla kannattaa huomioida, että patjasta ja petauspatjasta syntyy yhdessä se kokonaisuus”, Juha Mäntylä huomauttaa.

Hyvään patjaan investoimalla investoi myös kaikkein kalleimpaan pääomaan: omaan terveyteen ja hyvään uneen. Pitkässä juoksussa laadukas patja tulee myös halpaa vaihtoehtoa edullisemmaksi. Hyvä uni kuuluu kaikille – siksi Unibed tarjoaa korotonta maksuaikaa peräti 36 kuukauden ajaksi.

”Monella saattaa olla ajatus, että laatupatja maksaa maltaita. Se ei kuitenkaan pidä paikkansa. Kannattaa tulla myymälään vaikka ihan vain kokeilemaan, miltä laadukas patja ja hyvä uni voisivat tuntua”, Juha Mäntylä vinkkaa.

Katso tästä patjatarjouksemme: www.unibed.fi/tuote-osasto/patjat

Jaa julkaisu ystävälle:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Sosiaalinen media

Uusimmat artikkelit

Tilaa julkaisut sähköpostiin

Liity hyvinvoijien joukkoon

Asiakkaamme suosittelevat näitä tuotteita.

KATSO VIDEO JA TUTUSTU
SUOMESSA KÄSITYÖNÄ 
VALMISTETTUUN MOOTTORIVUOTEESEEN

FYSIOTERAPEUTTI JUHA MÄNTYLÄ
 ESITTELEE CARATIA MOOTTORISÄNGYN

Katso video
UNIBED UNIASIANTUNTIJAT

Uniergonomia artikkelit

ASIAKASTILI
Toivelista
Kirjaudu sisään
Luo kanta-asiakatili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Salasanan palautus

Hukkasitko salasanan? Syötä käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi linkin salasanan palauttamista varten.

OSTOSKORI 0

ÄSKETTÄIN KATSOTUT 0

Tarvitsetko apua? Jätä soittopyyntö unibed- asiantuntijalle.

Lisättiin toivelistalle! NÄYTÄ TOIVELISTA