Ko­ti­mai­nen Unibed on avannut uuden myy­mä­län ja verk­ko­kau­pan – ki­vi­jal­ka­myy­mä­läs­sä pal­ve­lee myös uni­er­go­no­miaan eri­kois­tu­nut fy­sio­te­ra­peut­ti

Ko­ti­mai­nen Unibed on avannut uuden myy­mä­län ja verk­ko­kau­pan – ki­vi­jal­ka­myy­mä­läs­sä pal­ve­lee myös uni­er­go­no­miaan eri­kois­tu­nut fy­sio­te­ra­peut­ti

Uusiin tiloihin muuttaneen Unibedin tuotteita saa nyt tilattua myös verkkokaupasta. Kivijalkamyymälässä palvelee myyjien ja sisustussuunnittelijan lisäksi fysioterapeutti, joka tekee Unibedin asiakkaille ergonomiakartoituksia veloituksetta.

Kotimaisen sänkyvalmistaja Unibedin uusi myymälä on avara ja valoisa. Unibed tarvitsi lisää tilaa, sillä liikkeessä on esillä entistä enemmän sänkymalleja ja makuuhuoneen tekstiilejä. Laadukkaiden sänkyjen lisäksi myymälästä saa myös päiväpeittoja sekä vuode- ja liinavaatteita, joiden valinnassa voi halutessaan käyttää sisustussuunnittelijan apua.

Kokonaisvaltaiseen unihyvinvointiin erikoistuneen sänkymyymälä Unibedin yrittäjillä on pitänyt viimeisen kuukauden aikana kiirettä. Kotimainen perheyritys on avannut verkkokaupan ja muuttanut myös kivijalkamyymälän paikkaa.

Juuri avatusta verkkokaupasta löytyy sänkyjen ja petauspatjojen lisäksi monipuolisesti erilaisia tekstiilejä. Verkkosivuilta on saatavilla myös sänkyjen etäesittelyä. Käsityönä tehtyjen sänkyjen ominaisuuksiin ja ulkonäköön voi siis tutustua vaikka suoraan omalta kotisohvalta käsin.

”Kerromme etäesittelyssä sänkyjen ominaisuuksista ja asiakas pääsee näkemään sängyn visuaalisesti ihan samalla tavalla kuin myymälässäkin. Verkkokaupasta voi myös tilata sängyn kätevästi suoraan kotiin”, Unibedin Anna-Kaija Pikkuaho sanoo.

Unibed on muuttanut kesäkuussa uusiin tiloihin Oulun keskustassa. Uusi avara ja valoisa myymälä on aivan vanhan toimitilan vieressä, mutta myymälässä on nyt aikaisempaa huomattavasti enemmän tilaa.

Lisää tilaa tarvitaankin, sillä yrityksen sänky- ja petauspatjavalikoima kasvaa jatkuvasti.

”Mallistojen lisäksi myös tuotevalikoimamme laajenee, ja myymme nyt sänkyjen ja petauspatjojen lisäksi esimerkiksi päiväpeittoja ja vuode- ja liinavaatteita niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupassakin”, Unibedin sisustussuunnittelusta ja tekstiileistä vastaava Anna-Kaija Pikkuaho kertoo.

Huippu-urheilijataustainen Juha Mäntylä tietää, miten tärkeää oikeanlainen nukkumisasento ja lepo on terveydelle. Mäntylä auttaa Unibedin asiakkaita löytämään oikeanlaisen ja terveyttä edistävän nukkumisergonomian.

Unibedin sängyt suunnitellaan nukkujan omiin tarpeisiin

Unibed-sänkyjen laatu perustuu pitkäaikaiseen sängynvalmistuskokemukseen ja käsityöläisperinteisiin. Valikoimaan kuuluu kolmenlaisia sänkyjä: runkosänkyjä, jenkkisänkyjä ja moottorisänkyjä. Unibedilta saa lisäksi joustinpatjoja omaan sängynrunkoon.

Unibedin filosofia on, että patjan täytyy tukea vartaloa tasaisesti koko matkalta. Sängyn valinta lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista. Ensin kartoitetaan asiakkaan nukkumistottumukset ja käydään läpi terveydellinen tilanne, kuten selkävaivat, närästys tai kuorsaaminen.

Unibedilla halutaan varmistaa, että asiakas löytää sopivan sängyn lisäksi myös oikeanlaisen nukkumisergonomian. Huono uniasento vaikuttaa monella tavalla terveyteen ja on usein syy esimerkiksi lihasjumeihin ja päänsärkyyn.

Uudessa sänkymyymälässä palvelee nyt myös fysioterapeutti Juha Mäntylä, jolla on 14 vuoden kokemus ja asiantuntijuus oikeanlaisesta nukkumisergonomiasta. Mäntylä tekee Unibedin asiakkaille veloituksetta ergonomiakartoituksia, joissa kiinnitetään huomiota uniasentoon ja autetaan löytämään terveyttä edistävä nukkumisergonomia.

”Oma keho kertoo parhaiten, mikä uniasento sopii juuri sinulle. Oikeanlaisen ja terveyttä tukevan uniasennon voi kuitenkin myös opetella. Varaa oma aikasi ergonomiakartoitukseen, niin etsimme sinulle juuri oikeanlaisen nukkumisratkaisun”, Mäntylä sanoo.

Unibedin sängyissä panostetaan ergonomian lisäksi myös sängyn ulkonäköön. Kaikkiin sänkyihin on valittavissa juuri omaan sisustukseen sopivimmat kankaat laajasta materiaali- ja värivalikoimasta.

Sängyn ulkonäöllä on entistä enemmän merkitystä

Hyvän ergonomian ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Unibedilla halutaan satsata sänkyjen kauneuteen. Jokainen sänky räätälöidään asiakkaan omien mieltymysten mukaan, ja asiakas saa valita itse sänkyynsä sopivat kankaat.

”Ihmisille sängyn ulkonäkö on nykypäivänä entistä tärkeämpää. Ihmiset haluavat panostaa makuuhuoneen visuaaliseen ilmeeseen, ja kaunis ja tyylikäs sänky on tärkeä osa sisustusta”, Unibedin Sami Pikkuaho sanoo.

Unibed toimittaa sängyn suoraan asiakkaan kotiin ja tarvittaessa vanha sänky viedään samalla pois. Unibed antaa kaikille sängyilleen ja patjoilleen tyytyväisyystakuun. Asiakas saa sängyn rungoille ja jousistolle lisäksi sänkymallista riippuen 10–25 vuoden takuun.

”Meille kaikkein tärkeintä ja parasta on asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ja ratkaisujen löytäminen. Haluamme palvella kivijalkamyymälöidemme lisäksi myös verkkokaupassa asiakkaitamme yksilöllisesti ja asiantuntevasti ympäri Suomen”, Pikkuaho sanoo.

Unibedin osoite ei muutu, sillä uusi sänkymyymälä on aivan entisen sänkymyymälän vieressä Oulun ydinkeskustassa. Unibedilla on myymälä Oulun lisäksi Helsingissä. Kivijalkamyymälöiden lisäksi Unibed palvelee nyt myös verkkokaupassa.

Ylivoimaista apua uniongelmiin Unibed uniergonomian avulla

Tiesitkö, että jopa 80 % suomalaisista kärsii huonoista yöunista ja tästä syntyvästä väsymyksestä. Yksi suurimmista syistä huonoon uneen on puutteellinen uniergonomia. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vietät kolmasosan elämästäsi vuoteessa, jota ei ole suunniteltu sinun kehoasi varten. Unibedin tuotteet suunnitellaan aina tukemaan asiakkaan uniergonomiaa.

Jaa julkaisu ystävälle:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Sosiaalinen media

Uusimmat artikkelit

Tilaa julkaisut sähköpostiin

Liity hyvinvoijien joukkoon

Asiakkaamme suosittelevat näitä tuotteita.

KATSO VIDEO JA TUTUSTU
SUOMESSA KÄSITYÖNÄ 
VALMISTETTUUN MOOTTORIVUOTEESEEN

FYSIOTERAPEUTTI JUHA MÄNTYLÄ
 ESITTELEE CARATIA MOOTTORISÄNGYN

Katso video

Heräsikö sinulla ajatuksia? Jaa ne alla olevaan kommenttikenttään.

UNIBED UNIASIANTUNTIJAT

Uniergonomia artikkelit

ASIAKASTILI
Toivelista
Kirjaudu sisään
Luo kanta-asiakatili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Salasanan palautus

Hukkasitko salasanan? Syötä käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi linkin salasanan palauttamista varten.

OSTOSKORI 0

ÄSKETTÄIN KATSOTUT 0

Lisättiin toivelistalle! NÄYTÄ TOIVELISTA