Tule Unibedille selvittämään, kuinka voisit nukkua paremmin – saat
fysioterapeutin ilmaisen arvion!

Väsyneitä aamuja, selän jomotusta ja pätkittäin nukuttuja öitä? Mikä omassa nukkumisessa oikein mättää? Älä paini asian kanssa yksin. Unibedin myymälässä saat uniasiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylän arvion sekä henkilökohtaiset neuvot hyvän unen saavuttamiseen – täysin veloituksetta! Keskustelun ja kartoituksen yhteydessä pääset itse testaamaan Unibedin korkealaatuiset vuoteet. Kaikki tämä ilman sitoumuksia tai ostopakkoa.

Huonosti nukuttu yö takana? Unibedin myymälässä saat uniasiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylän arvion sekä henkilökohtaiset neuvot hyvän unen saavuttamiseen. Vinkit saat veloituksetta, täysin ilman osto- tai sitoutumispakkoa.

Selkävaivojen tai huonosti nukutun yön taustalla voi olla kelvoton vuode

Niska kipeä ja selkä jumissa? Syy erilaisille vaivoille voi löytyä huonosta vuoteesta. Vietämme sängyssä kolmasosan elämästämme – silti vain harvoille juolahtaa mieleen, että vuoteemme laadulla on oikeasti merkitystä terveydellemme.

– Kun vuode on vanha, kasaan painunut tai muuten huono, se ei jaksa kannatella vartaloamme ergonomisella tavalla. Seurauksena voivat olla kivut ja lihasjumit, sekä monenlaiset uni- ja nukahtamisongelmat, Unibedin uniasiantuntija, fysioterapeutti Juha Mäntylä kertoo.

Sijoitamme epäröimättä suuria summia hyvään autoon tai tehokkaaseen teknologiaan, mutta pihistelemme oman vuoteemme kohdalla. Nukumme väsähtäneelle solumuovilla tuntikausia joka yö ja hieromme herättyämme kipeää alaselkää uupuneina.

– Uuden sängyn hankintaa lykkäämme vuosia ja kun asiaan on viimein pakko ottaa haltuun, mietimme terveytemme sijaan ainoastaan hintalappua, Mäntylä ihmettelee.

On oikea aika tarttua asiaan. Kun toimit nyt, saat Unibedin myymälästä fysioterapeutti Juha Mäntylän vinkit ja ohjeet parempiin öihin. Kuuntelemalla ja keskustelemalla Juha auttaa sinua löytämään parhaat keinot hyvän unen saavuttamiseksi. Samalla pääset testaamaan Unibedin korkealaatuiset vuoteet. Päätä itse, onko hyvällä vuoteella todella merkitystä. Saat vinkit ja neuvot veloituksetta, täysin ilman osto- tai sitoutumispakkoa.

Unibed mahdollistaa paremman unen kotimaisilla, laadukkailla vuoderatkaisuilla ja moottorisängyillä. Unibedin vuoteet tukevat kehoa kokonaisvaltaisesti, jolloin erilaiset lihasjumit, kivut ja jopa hengitysvaikeudet helpottuvat. Laadukas sänky ei ole sesonkituote – Unibed tarjoaa hyvät unet vuosikymmeniksi eteenpäin.

Patjoja saa halvallakin – miksi laadukkaasta sängystä kannattaisi maksaa?

Paljonko maksaisit hyvin nukutusta yöstä? Tunteesta, kun pää ja hartiat painuvat rentoutuneena alas, päivän rasittamat raajat saa nostaa ylös ja koko vartalo vajoaa uskomattoman raukeaan oloon, kuin pilven päällä lepäisi. Olisiko sen hinta kolme euroa yöltä? Tai ehkä seitsemän? Hyvät yöt kuuluvat meille kaikille. Siksi Unibed tarjoaakin vuoteilleen korotonta maksuaikaa peräti 36 kuukaudeksi. Voit saada elämäsi parhaat unet tänään, huomenna tai jokaisena päivänä vain muutamalla eurolla per yö. Summa on sama, kuin unet hotellivuoteessa kerran kuussa.

Emme missään nimessä ostaisi autoa pelkän hinnan perusteella. Miksi teemme näin sängyn kohdalla, vaikka vietämme vuoteessa huomattavasti enemmän aikaa kuin auton ratissa? Miksi emme satsaisi mukavaan vuoteeseen, fyysiseen terveyteen, hyviin yöuniin ja levättyyn oloon? Laadukas sänky voi tarjota kaiken tämän.

– Hyvällä ja huonolla vuoteella on eroa kuin yöllä ja päivällä, Juha Mäntylä huomauttaa.

On totta, että korkealaatuinen sänky maksaa. Niin maksaa myös hyvä puhelin tai luotettava auto. Laadukas sänky maksaa, koska sen rakentamiseen on käytetty vain korkealuokkaisia, aitoja materiaaleja. Se on valmistettu käsityönä Suomessa ja tehty viimeistä piirtoa myöten napakaksi, sopivaksi ja kestäväksi. Laadukas sänky ei kestä viittä vuotta. Se kestää vuosikymmeniä. Unibed myöntääkin tuotteilleen 25 vuoden runko- ja jousistotakuun.

– Jokainen, joka on päässyt kokeilemaan Unibedin vuodetta hämmästyy, kuinka hyvältä sänky voi ihan oikeasti tuntua. Tätähän ei tarvitse muitta mutkitta uskoa, vaan myymälään voi vapaasti tulla kokeilemaan ja tehdä itse omat johtopäätökset, Juha Mäntylä vinkkaa.

Jaa julkaisu ystävälle:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Sosiaalinen media

Uusimmat artikkelit

Tilaa julkaisut sähköpostiin

Liity hyvinvoijien joukkoon

Asiakkaamme suosittelevat näitä tuotteita.

KATSO VIDEO JA TUTUSTU
SUOMESSA KÄSITYÖNÄ 
VALMISTETTUUN MOOTTORIVUOTEESEEN

FYSIOTERAPEUTTI JUHA MÄNTYLÄ
 ESITTELEE CARATIA MOOTTORISÄNGYN

Katso video

Heräsikö sinulla ajatuksia? Jaa ne alla olevaan kommenttikenttään.

UNIBED UNIASIANTUNTIJAT

Uniergonomia artikkelit

ASIAKASTILI
Toivelista
Kirjaudu sisään
Luo kanta-asiakatili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Salasanan palautus

Hukkasitko salasanan? Syötä käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi linkin salasanan palauttamista varten.

OSTOSKORI 0

ÄSKETTÄIN KATSOTUT 0

Lisättiin toivelistalle! NÄYTÄ TOIVELISTA