Luotettava suomalainen perheyritys

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimaiset laadukkaat tuotteet

Urheilijan uni - Krista Pärmäkoski valitsi Unibedin

Tulevaisuudessa saan nukkua laadukasta unta Unibedin sängyssä!

Meille urheilijoille uni ja palautuminen ovat kaikki kaikessa.

Oon jo pidempään pohtinut sängyn päivittämistä, varsinkin tällä kaudella, kun kotona vietettyjen päivien määrä on ollut suuri.

Välillä sattumakin voi pelastaa. Unibediltä otettiin minuun yhteyttä ja he kertoivat haluavansa varmistaa minunkin levon ja palautumisen, ettei kisoihin valmistautuminen jäisi ainakaan siitä kiinni.

Uni on ihmisen parasta aikaa, eikä pelkästään meidän urheilijoiden etuoikeus. Itse nukun 9,5-10 h yöunet sekä noin tunnin päiväunet joka päivä.

Treenaan yli 900 tuntia vuodessa. Palautuakseni suuresta treenimäärästä mun on kuitenkin nukuttava vielä neljä kertaa enemmän. Suuri tuntimäärä unta ei pelkästään riitä, vaan on tärkeää, että tulee nukuttua hyvää ja laadukasta unta. Unen tehtävä on palauttaa elimistö hereillä olon kuormituksesta.

Tarvitsen paljon laadukasta unta palautuakseni. Siksi mun valinta on Unibed, joka toimittaa kotimaisen käsintehdyn sängyn, juuri minun tarpeisiin räätälöitynä. Ekologisuus, kotimaisuus ja pitkäikäisyys ovat mulle tärkeitä, joten sänkyihin myönnettävä 25-vuoden takuu vakuutti minut. Uusi sänky tehdään niin, että se sopii myös mun kodin sisustukseen. Sänky verhoillaan kotimaisilla kankaille, juuri toivomallani tavalla.

Sänky myös toimitetaan kotiini, asennetaan makuuhuoneeseen paikoilleen ja samalla vanha sänky viedään pois.

Jos sinäkin kaipaat parempaa unta ja huippusängyn, soita Matiakselle 050 514 5650.

OSTOSKORI 0

ÄSKETTÄIN KATSOTUT 0

Ei tuotteita listalla.

Kirjaudu sisään

Luo kanta-asiakatili

Salasanan palautus

Hukkasitko salasanan? Syötä käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi linkin salasanan palauttamista varten.

Tarvitsetko apua? Jätä soittopyyntö unibed asiantuntijalle.

Kesäkampanja

-20%

Runkosängyt, jenkkisängyt, moottorisängyt ja joustinpatjat